Rólunk

Szeretettel köszöntjük éttermünkben!

Meghívni valakit annyi, mint

Felelősséget vállalni a jólétéért

Mindaddig, amíg a fedelünk alatt marad

                                            Brillant-Savarin

Egy festői szép környezetben lévő csárda, mely a kiránduló és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A Tóparti Csárda 2002-ben Nagyatád egyik legszebb, legnyugodtabb pontján, kellemes zöld környezetben a horgásztó közvetlen közelébe épült. Természetkedvelő vendégek gyakran sétálnak a tó partján, szemlélik a horgászokat, míg ebédjük-vacsorájuk elkészül. A horgászat szerelmesei a horgásztóban próbálhatják ki tudásukat, hozzáértésüket. Az étteremtől turista útvonalon gyalog is elérhető mindössze 25 percnyi kényelmes sétával a Nemzetközi Faszobrász Alkotótelep, és a Szoborpark mely egész évben látogatható.

A tó partjára épülő gyönyörű faház kerthelyiségéből nyáron csodálni lehet a csillogó vizet, melyből gyakran napozni vágyó halak ugranak a magasba, a horgászok és a vendégek legnagyobb örömére. A stég, mely az étteremtől pár méterre található, a fiatalok kedvenc pihenő helye, ahol napozni, vízbe lógatott lábakkal sörözni lehet.

Gyermekeknek külön szórakozási lehetőséget nyújt, a füves részen található homokozó, hintaágy és még számos egyéb játék. De mindemellett a csecsemővel érkező anyukáknak is nyugodt körülményt tudunk biztosítani, hogy gondoskodjanak gyermekeikről.

A polgári stílusban berendezett hangulatos étteremben télen a vendégek gesztenyét sütnek a cserépkályhán és a tűz kellemes ropogása mellett gyönyörködnek a téli tájban.

A megvilágított tó jegén késő estig korcsolyázhatnak, hokizhatnak a téli sportot szeretők, kiknek forralt bort, teát és forró csokoládét kínálunk.

Csárdánkban a halételek széles választékát kínáljuk, melyeket ötfajta halból (ponty, harcsa, süllő, sügér, pisztráng) közel húsz féle módon készítünk el. A páratlan ízű halászlevünkre méltán büszkék vagyunk. Szakácsink a halételeken kívül számos ételkülönlegességgel örvendeztetik meg a hozzánk betérőket. Szárnyas, sertés és marhahúsból készült tradicionális magyar konyha különlegességeivel várják vendégeinket.

Csárdánkban helybeli, vidéki, külföldi és sok ismert vendég is tiszteletét teszi. Német, horvát vendégeinket a Camping és gyógyfürdő vonzza, ahonnan hozzánk jönnek étkezni.

Városukba kiránduló turistáknak (egyéni vagy csoportos) étkezést tudunk biztosítani.

Étlapon szereplő kínálatunkon felül, előre egyeztetett menük kialakításával, személyre szabott kedvező árakkal vállaljuk csoportos rendezvények lebonyolítását.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink bemutatása és a képeink meggyőzik Önt arról, hogy érdemes ellátogatni hozzánk.

Ha szeretné meglátogatni ezt az elbűvölő vidéket, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsön el szeretteivel, ismerőseivel, akkor a megfelelő helyet választotta.

Azokat a kedves vendégeket várjuk sok szeretettel Csárdánkba, akik friss levegőre, zöld környezetre, nyugalomra, csendre, horgászélményekre és nagyom finom ételekre vágynak!


Asztalfoglalás:      Nagyatád, Hunyadi u. 12.

Telefon:                 82/352-200

Üzemeltető:           NA-TOUR Vendéglátó Bt.

Üzletvezető:           Bontó Dorottya

 Nyitvatartási idő: 11.00-22.00-ig


Az étlapon szereplő ételek és italok árai forintban vannak feltüntetve.

A megadott súlyok nyers állapotban értendők!

 

Gyerek adagokért 70%-ot számolunk fel.

Für Halb, bzw. Kinderportionen verrechnen wir 70% des garzen Preises.

One Response to Rólunk

  1. Perlaki Éva szerint:

    Tisztelt Cím!

    Az iránt szeretnék érdeklődni,hogy Szép Kártyát mint fizetőeszközt elfogadnak-e?

    Köszönöm:Perlaki Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.